Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: INNE :: Moja maszyna
Honda CB-1 nowy nabytek :)
|
|
Tom3cki |
Dodany dnia 20-10-2010 15:10
|
SuperVIP![]() Postów: 9 Data rejestracji: 18.03.10 |
Witam jakiś czas temu sprzedałem choppera i zakupiłem oto taką maszynę. Jestem zadowolony i uśmiech od ucha do ucha jak wiadomo. I ta satysfakcja że kupiony motocykl za własną gotówkę którą zarobiłem. Trochę napisze o co chodzi: Rocznik 1994 r. Pojemność 399 cm3 Moc 50 KM - inni piszą że ma 60KM Tuning - Podnóżki - Owiewka (z pięknymi lampami) - Lusterka (carbon) - Kierunki (carbon) - Tłumik Nie wiem czy to można nazwać "Tuningiem" ale niech tutaj widnieje. Silnik Czterocylindrowy chłodzony cieczą. Cztery gaźniki Więcej zdjęć i nieco więcej opisu na PJ: http://www.polska...400/110746 |
|
|
Zurich |
Dodany dnia 20-10-2010 15:25
|
Biker ![]() Postów: 181 Data rejestracji: 16.03.10 |
pierwszy raz coś takiego widzę. Mógłbyś dodać więcej fotek? Ja bym go zrobił na typowego Streeta ![]() Romet Komar -> Kingway -> MW Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami dodatków i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich. |
|
|
Tom3cki |
Dodany dnia 20-10-2010 15:43
|
Ta honda była na rynek japoński nie na europejski i dlatego jest ich mało i są bardzo fajne ![]() |
|
|
Tom3cki |
Dodany dnia 20-10-2010 16:15
|
Mnie to nie obchodzi że to będzie jechać tyle czy tyle i tak nie poszaleje na naszych polskich drogach ale chociaż nie jest to jakiś 2 sów czy jakaś marna 125 która ma dźwięk jak nie wiadomo co i nie przyśpiesza jak żółw tylko ma kopa i ma rasowy dźwięk i bardzo fajnie wygląda i można się pochwalić jaką ma pojemność w przyszłości oczywiście się zmieni sprzęt ponieważ na pewno mocy zabraknie EDIT: udowodnienie dla postu wyżej oto link: http://www.youtub...35bH27w5cE A to przelicznik z MP/h na KM/h: http://www.eforec...onvert.htm Edytowane przez Tom3cki dnia 20-10-2010 16:39 |
|
|
krystx5 |
Dodany dnia 20-10-2010 16:49
|
Początkujący biker![]() Postów: 41 Data rejestracji: 21.03.10 |
ile ty masz lat ? a za ile sprzedałes choppera ? |
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 20-10-2010 16:56
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
Popieram cię, vmax masz sporo większy niż większość forumowiczów, jednak on nie jest tak ważny bo (podejrzewam) będziesz latał koło 100-120max, jednak zawsze masz ten zapas mocy niezbędny przy szybkim/bezpiecznym wyprzedzaniu. Pamiętaj tylko że dobre kombi teraz to podstawa, jak i buty, rękawice oraz kask - na własnym bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać. Życzę wielu winkli bezawaryjnej jazdy. "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
|
Tom3cki |
Dodany dnia 20-10-2010 17:33
|
krystx5 napisał/a: ile ty masz lat ? a za ile sprzedałes choppera ? Ja mam 19 lat Choppera sprzedałem naprawdę tanio z 2 powodów: 1. Kupującym był mój kuzynek. 2. Potrzebna mi była kasa właśnie na ten motocykl Cena za którą poszedł king to: 1400zł hansrpg napisał/a: Popieram cię, vmax masz sporo większy niż większość forumowiczów, jednak on nie jest tak ważny bo (podejrzewam) będziesz latał koło 100-120max, jednak zawsze masz ten zapas mocy niezbędny przy szybkim/bezpiecznym wyprzedzaniu. Pamiętaj tylko że dobre kombi teraz to podstawa, jak i buty, rękawice oraz kask - na własnym bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać. Życzę wielu winkli bezawaryjnej jazdy. Tak masz rację będę jeździł około 120 km/h nie ma co szaleć ja nie mam doświadczenia takiego jak inni motocykliści którzy jeżdżą już parę lat takie doświadczenie trzeba zdobyć w trakcie jazdy. A co do stroju nie mam zamiaru oszczędzać na tym dobry kask z atestem (nie jakiś z allegro) to podstawa moim zdaniem tak samo buty czy kurtka lub spodnie i także ochraniacze i ocieplacze ponieważ zdrowie i bezpieczeństwo jest bardzo ważne. |
|
|
adrian19w1994 |
Dodany dnia 20-10-2010 18:15
|
![]() Biker ![]() Postów: 56 Data rejestracji: 17.03.10 |
No piękny sprzęt, a powiesz ile za to cudo dałeś? |
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 20-10-2010 18:22
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
A co do stroju nie mam zamiaru oszczędzać na tym dobry kask z atestem (nie jakiś z allegro) to podstawa... Polecam jedną z tych firm : HJC, Shark, Uvex, Lazer, sam wkrótce będę kupował kask dla siebie i będzie to jedna z tych marek. Edytowane przez hansrpg dnia 20-10-2010 18:23 "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
|
eDameXxX |
Dodany dnia 20-10-2010 18:27
|
Biker![]() Postów: 120 Data rejestracji: 08.05.10 |
Ciekawy sprzęt. Ile za niego dałeś? Na pewno sporo osób zwraca uwagę na to malowanie ![]() |
|
|
krystx5 |
Dodany dnia 20-10-2010 21:57
|
Początkujący biker![]() Postów: 41 Data rejestracji: 21.03.10 |
HJC jedna z najlepszych i najdroższych |
|
|
Tom3cki |
Dodany dnia 22-10-2010 07:58
|
adrian19w1994 napisał/a: No piękny sprzęt, a powiesz ile za to cudo dałeś? Tak powiem przecież nie jest to żadna tajemnica dałem za ten motocykl prawie 6000zł hansrpg napisał/a: Polecam jedną z tych firm : HJC, Shark, Uvex, Lazer, sam wkrótce będę kupował kask dla siebie i będzie to jedna z tych marek. Dzięki za podane marki na pewno przy zakupie popatrzę się za nimi. eDameXxX napisał/a: Ciekawy sprzęt. Ile za niego dałeś? Na pewno sporo osób zwraca uwagę na to malowanie ![]() Odpowiedź pierwszego z twoich pytań jest udzielona już w poście. Tak masz rację wiele osób patrzy się na ten motocykl ponieważ jest rzadko spotykany i jak zwróciłeś uwagę na malowanie tego motocykla powiem szczerze wiele lasek się patrzy na mnie jak jeżdżę tym motocyklem. Dobra sprawa na poderwanie laski ![]() |
|
Przeskocz do forum: |