Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: KING :: King - Tuning
Fajny King niskim kosztem.?
|
|
IceCuT |
Dodany dnia 08-04-2013 17:01
|
SuperVIP![]() Postów: 3 Data rejestracji: 08.04.13 |
Jak fajnie przerobić łosia niskim kosztem ? Zarówno wizualnie jak i mechanicznie ? Proszę o porady .. xd Najmilej widziane zdj części z Allegro.pl lub zdj waszych sprzętów.. :-D |
|
|
szymo_97 |
Dodany dnia 08-04-2013 17:05
|
![]() Administrator ![]() Postów: 1828 Data rejestracji: 01.11.10 |
Odpowiedz sobie na pytanie czy wolisz cruisera (sakwy, frędzle itd.), czy po prostu choppera. Co do tuningu mechanicznego to za około 300zł mozesz przerobić sobie swój silnik na 110cc, a za max 150zł na 72cc. Polecam kupić większe koła (najlepiej szprychy), inne amorki tył. Sakwy, piórnik, frędzle, gmol itp. (jeżeli lubisz cruisery). Możesz zmienić też błotniki ![]() GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 ![]() ![]() gg. 20481530 |
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 08-04-2013 17:07
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
Mechanicznie najtaniej to zmienić moduł na odblokowany, dalej to z rosnącą ceną większy gaźnik, inne przełożenie przeniesienia napędu, silnik 110/125ccm. Optycznie to już kto co lubi, mi się podoba rat style innym bober jeszcze inni lubią tony chromu więc w tej kwestii sporo zależy od twojego gustu. Polecam zajrzeć do działu moja maszyna gdzie znajdziesz sporo zdjęć ciekawych modyfikacji. "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
|
Kubix |
Dodany dnia 08-04-2013 17:15
|
![]() Moderator ![]() Postów: 514 Data rejestracji: 13.06.10 |
IceCuT napisał/a: Najmilej widziane zdj części z Allegro.pl lub zdj waszych sprzętów.. :-D I do tego opisane co i jak przerobić, może jeszcze kupić, przygotować Ci to i w tej samej cenie sprzedać ? Była MASA takich tematów.. Popatrz sobie na pojazdy innych użytkowników w dziale "Moja maszyna" i popatrz kto i co zrobił i co Ci się podoba. Nie bój się o to, że użyjesz czyjegoś pomysłu, każdy od każdego tutaj bierze ![]() Najlepiej zasugeruj się moją w/w radą i popatrz na motocykle innych. Na pewno odpowiesz sobie wtedy na to pytanie. Temat zamykam, nie ma co tutaj spamować. Poprzednie wypowiedzi oraz moja powinny odpowiedzieć użytkownikowi IceCuT na zadane przez niego pytanie. Lewa ! |
|
Przeskocz do forum: |