Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: KING :: King - Tuning
Maskowanie
|
|
Dorobek |
Dodany dnia 10-05-2013 20:23
|
Biker![]() Postów: 65 Data rejestracji: 27.04.13 |
Witam ! Ostatnio tak rozkrecalem mojego loska, czyscilem wszystko, bawilem sie kluczami i po sciagnieciu tylnego siedzenia doszedlem do wniosku ze chyba losiek zostanie solówka ![]() Myslalem nad stickerbombem, ale widze ze wiele osob to ma, a glupio tak na sam tylni blotnik dac stickera ![]() ![]() "Żeby być motocyklist±, nie wystarczy benzyna w żyłach... Trzeba mieć jeszcze olej w głowie.." |
|
|
Kubix |
Dodany dnia 10-05-2013 20:32
|
![]() Moderator ![]() Postów: 514 Data rejestracji: 13.06.10 |
Dorobek napisał/a: Myslalem nad stickerbombem, ale widze ze wiele osob to ma Już ma wiele osób, niestety.. Dziurki możesz zaszpachlować, jeżeli s± niewielkie, trochę szpachli, przeszlifować i wymalować czarnym sprayem. Jeżeli s± większe, to możesz użyć żywicy + maty szklanej, ale to bardziej używa się na dosyć spore pęknięcia. Polecam t± szpachlę i potem po prostu porobić delikatne wyprawki ![]() Lewa ! |
|
|
Dorobek |
Dodany dnia 10-05-2013 20:36
|
Tak.. Niewielkie wlasnie.. Tez myslalem zeby poprostu to zaszpachlowac, ale nie mam fachu do malowania w rekach i dam sobie reke uciac ze to sp****le, no ale sprobuje ![]() Kubix, tak na off-topie.. Wzoruje sie na Twoim bobbim, mysle zrobic cos w tym kierunku, no ale nie zerzne go calego ![]() ![]() Powodzonka ![]() "Żeby być motocyklist±, nie wystarczy benzyna w żyłach... Trzeba mieć jeszcze olej w głowie.." |
|
|
Kubix |
Dodany dnia 10-05-2013 20:47
|
![]() Moderator ![]() Postów: 514 Data rejestracji: 13.06.10 |
Spoko, jeżeli będziesz potrzebował pomocy przy czym¶ pisz, postaram się pomóc ![]() Co można spierd***** w malowaniu błotnika i to jeszcze na małych odcinku ? ![]() ![]() Jeżeli już wszystko jasne, to temat rozumiem mogę zamkn±ć ? |
|
|
Dorobek |
Dodany dnia 10-05-2013 20:52
|
Nie mam zoltych plomieni.. ![]() ![]() ![]() Ale chociaż z kolorem trafiłem ![]() Edytowane przez Kubix dnia 10-05-2013 20:57 "Żeby być motocyklist±, nie wystarczy benzyna w żyłach... Trzeba mieć jeszcze olej w głowie.." |
|
Przeskocz do forum: |