Eaglets Chopper Team zrzesza bikerów z całej Polski posiadajacych: Kinga (Kinroad XT50Q/Leike LK50Q), Aprilię Classic, Red Rose, Gilerę Eaglet oraz Jinchenga Knighta.

Forum działa (w kolejnych odsłonach) nieprzerwanie od maja 2007 roku.

www.eaglets.pl



Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
 Drukuj temat
Odtwarzacz nie widzi plików mp3 na karcie pamięci
szymo_97
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2014 21:07
Awatar

Administrator


Postów: 1827
Data rejestracji: 01.11.10
Reputacja: 45
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
Witam chłopaki i dziewczyny, może Wy coś wymyślicie :)
Mam telefon Goclever Insignia 500 (ale to chyba nie ma nic do rzeczy).
Kiedy muzykę wrzucę na pamięć telefonu to odtwarzacz widzi wszystkie pliki i mogę sobie je bez problemu odtwarzać, tworzyć playlisty itd.
Problem pojawia się w momencie gdy te same pliki skopiuję na kartę pamięci, bo odtwarzacz już niestety nie widzi żadnego z nich.
Telefon widzi pliki, bo mogę dostać się do niech przez menadżera plików i bez problemu odtworzyć (w tym samym odtwarzaczu, który ich nie widzi), ale to jest bardzo niewygodne, bo można odtwarzać tylko po jednym pliku.
Irytuje mnie trochę to, bo na telefon mogę wrzucić raptem około 1 GB muzyki, co dla mnie jest stanowczo za mało.

Próbowałem różnych odtwarzaczy, grzebania w ich ustawieniach, resetów telefonu, nawet sprawdziłem na innej karcie pamięci i problem zawsze się powtarza ;/

Spotkał się ktoś z Was z czymś podobnym kiedyś i może wie jak temu zaradzić?
Z góry dzięki za odpowiedź. :)

Pozdrawiam, LWG.
GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 :D

s10.postimg.org/fvz6df5vp/wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku

gg. 20481530
 
wujek
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2014 22:02
Awatar

Ghost Rider


Postów: 1078
Data rejestracji: 13.11.11
Reputacja: 13
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
Poszukaj gdzieś w ustawieniach jest pewnie że ustawiasz albo z pamięci masowej telefonu lub karta pamięci. :) Pogrzeb dokładniej , gdybym miał ten telefon to bym Ci powiedział. Poszukaj w internecie , może nie tylko ty masz taki problem. :)
 
klemens244
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2014 22:04
Władca szos


Postów: 910
Data rejestracji: 08.11.11
Reputacja: 15
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
1. Jak z MP 4 ?
2. Zainstaluj z internetu najnowsze oprogramowanie z Androida 4.1 / 2,.... co tam on ma w sobie. U mnie reset/ustawienia fabryczne lub właśnie najświeższe oprogramowanie pomogło.

Polska Szkoła Niszczy Wiedzę Techniczną. LwG.
[Imgur](http://i.imgur.com/ZR8EPst.jpg)
 
szymo_97
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2014 22:11
Awatar

Administrator


Postów: 1827
Data rejestracji: 01.11.10
Reputacja: 45
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
Mam najnowszego softa, a w międzyczasie robiłem ustawienia fabryczne z innego powodu i nic nie pomogło. Sam nie wiem ;/
Wujek, walczę z tym od października, więc próbowałem wszystkiego, uwierz :)
Szukałem w necie, ludzie mieli podobne problemy i właśnie za bardzo nikt im nie umiał pomóc. No trudno, radia też lubię słuchać :P

ps Filmy (mp4) i zdjęcia widzi galeria normalnie :)
Edytowane przez szymo_97 dnia 18-11-2014 22:16
GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 :D

s10.postimg.org/fvz6df5vp/wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku

gg. 20481530
 
pmimarek
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2014 22:23
Biker


Postów: 149
Data rejestracji: 25.10.11
Reputacja: 10
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
A zainstaluj jakiś inny odtwarzać bo seryjny może ma jakiś błąd
Rama silnik dwa koła zakładam kask i mina wesoła :)
 
szymo_97
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2014 06:26
Awatar

Administrator


Postów: 1827
Data rejestracji: 01.11.10
Reputacja: 45
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
Pisałem, że próbowałem różnych i na każdym to samo. ;/
GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 :D

s10.postimg.org/fvz6df5vp/wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku

gg. 20481530
 
pmimarek
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2014 11:53
Biker


Postów: 149
Data rejestracji: 25.10.11
Reputacja: 10
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
A zrobiłeś roota ?
Rama silnik dwa koła zakładam kask i mina wesoła :)
 
matrix
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2014 11:54
Doświadczony biker


Postów: 486
Data rejestracji: 13.04.10
Reputacja: 8
Diamenty: 35
Ostrzeżeń: 0/6
A nie masz czegoś takiego jak odśwież listę odtwarzania? U mnie w nokii po zgraniu muzyki muszę właśnie tak zrobić, bo inaczej nie widzi tych nowych plików.
Jazda jest po to, aby się nią cieszyćCool2Cool2Cool2
 
szymo_97
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2014 15:17
Awatar

Administrator


Postów: 1827
Data rejestracji: 01.11.10
Reputacja: 45
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
no właśnie skanuje pliki odtwarzacz, ale nie może nic znaleźć ;/

Nie, nie robiłem rooota na tym telefonie, ale on tu nie ma nic do rzeczy.
GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 :D

s10.postimg.org/fvz6df5vp/wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku

gg. 20481530
 
Podziel się tym wątkiem
Dodaj do:
Adres:
Na forum:
HTML:
Przeskocz do forum:
Podobne Tematy
Temat Forum Odpowiedzi Ostatni post
Zipp quantum 2t nie odpala King - Naprawy 3 28-09-2017 07:02
Nie trzyma wolnych obrotów na ciepłym silniku. King - Pomoc Techniczna 2 16-08-2016 20:51
Problem z odpalaniem, nie podaje paliwa. King - Naprawy 30 22-05-2016 17:47
Nie odpala i strzela w tłumik. King - Pomoc Techniczna 2 12-07-2015 10:49
Sygnał dzwiękowy nie działa. King - Naprawy 15 15-05-2015 22:23