Eaglets Chopper Team zrzesza bikerów z całej Polski posiadajacych: Kinga (Kinroad XT50Q/Leike LK50Q), Aprilię Classic, Red Rose, Gilerę Eaglet oraz Jinchenga Knighta.

Forum działa (w kolejnych odsłonach) nieprzerwanie od maja 2007 roku.

www.eaglets.pl



Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
 Drukuj temat
Nie odpala i strzela w tłumik.
Stary_Emeryt
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 11-07-2015 17:18
Początkujący biker


Postów: 38
Data rejestracji: 03.11.12
Reputacja: 0
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
Witam całe ECT. Mój łoś ma problem, a mianowicie nie odpala i strzela w tłumik. przed wczoraj było wszystko dobrze i pięknie, a dziś jakiegoś focha strzelił i nie współpracuje ze mną. Zawory ustawione dobrze, paliwo dostaje bo świeca mokra (po chwili kopania), ale iskrę daje taką że konia może zabić. Cylinder, głowica, wał, tłok ma ok.200 km bo niedawno było to wszystko wymieniane. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
 
wujek
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 12-07-2015 10:49
Awatar

Ghost Rider


Postów: 1078
Data rejestracji: 13.11.11
Reputacja: 13
Diamenty: 0
Ostrzeżeń: 0/6
Sprawdź w takim razie rozrząd , połączenie kostki silnika z kostką instalacji , kostkę modułu czy po prostu któryś kabel się nie wysunął. :) Ewentualnie wyczyść gaźnik jeśli masz stożek (siatkę) to gaźnik łapie syf jak tirówka na poboczu. :)
Kontakt:
Tel. 887193723
Skype: wujek6233
http://wujek6233.....com/all#1
https://www.faceb...m/wuj.ek.5
 
Podziel się tym wątkiem
Dodaj do:
Adres:
Na forum:
HTML:
Przeskocz do forum:
Podobne Tematy
Temat Forum Odpowiedzi Ostatni post
Zipp quantum 2t nie odpala King - Naprawy 3 28-09-2017 07:02
Nie trzyma wolnych obrotów na ciepłym silniku. King - Pomoc Techniczna 2 16-08-2016 20:51
Odpala i gaśnie. King - Pomoc Techniczna 2 28-06-2016 23:16
Problem z odpalaniem, nie podaje paliwa. King - Naprawy 30 22-05-2016 17:47
Łoś ciężko odpala na zimnym. King - Pomoc Techniczna 7 27-06-2015 04:21