-18 ℃
teraz
-16 ℃
noc
Zobacz temat
 Drukuj temat
Był majowy poranek . . .
Dorobek
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 22-05-2013 19:13
Biker

Data rejestracji: 27.04.13

dzikich krasnali ogrodowych
"Żeby być motocyklistą, nie wystarczy benzyna w żyłach... Trzeba mieć jeszcze olej w głowie.."

hansrpg
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 22-05-2013 19:14
Awatar

Moderator

Data rejestracji: 20.05.10

Coby ułatwić czytanie proponuję kopiować do swojego postu historyjkę z poprzedniego, zlepię do kupy to co już jest.

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył
Edytowane przez hansrpg dnia 22-05-2013 19:14
lh3.googleusercontent.com/-tgN65AbnLEM/TwsZJtANqWI/AAAAAAAAALA/qys0BQkSBDI/s468/baner_pajacyka.gif
"Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski"
prof. J. Bralczyk

Zero
#23 Drukuj posta
Dodany dnia 22-05-2013 20:43
Awatar

Biker

Data rejestracji: 04.04.12

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąć głowe i

PeeTER
#24 Drukuj posta
Dodany dnia 22-05-2013 21:50
Awatar

Moderator

Data rejestracji: 16.03.10

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy
"Nie jeździj szybciej, niż Twój Anioł stróż potrafi Latać"

wujek
#25 Drukuj posta
Dodany dnia 22-05-2013 22:27
Awatar

Ghost Rider

Data rejestracji: 13.11.11

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy

:D
Kontakt:
Tel. 692997250
http://wujek6233.....com/all#1
https://www.faceb...m/wuj.ek.5

KML_TDU
#26 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 00:03
Moderator

Data rejestracji: 13.04.12

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi

kew
#27 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 14:56
Moderator

Data rejestracji: 24.05.10

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli
Edytowane przez kew dnia 23-05-2013 14:57
Chopper Rules...!
Być po stronie większości to domena bydła.
GG:19776862
[center]

kuba
#28 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 15:26
Władca szos

Data rejestracji: 13.08.10

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak
zapraszam na pj http://polskajazd...ING/131820
na bloga http://bobberking...gspot.com/
gg 5511291

LukMoto
#29 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 16:36
Awatar

Doświadczony biker

Data rejestracji: 01.04.10

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak widok motocykla po...
Edytowane przez LukMoto dnia 23-05-2013 16:38

Dorobek
#30 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 18:24
Biker

Data rejestracji: 27.04.13

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak widok motocykla po zderzeniu z muchą
"Żeby być motocyklistą, nie wystarczy benzyna w żyłach... Trzeba mieć jeszcze olej w głowie.."

klemens244
#31 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 20:19
Władca szos

Data rejestracji: 08.11.11

/ raczej muchy z motocyklem/.
Polska Szkoła Niszczy Wiedzę Techniczną. LwG.
[Imgur](http://i.imgur.com/ZR8EPst.jpg)

hansrpg
#32 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 20:55
Awatar

Moderator

Data rejestracji: 20.05.10

SzymonLK wystarczy patrzeć na końcówkę ostatniej linijki,

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak widok motocykla po zderzeniu z muchą o rozmiarach ciężarówki
lh3.googleusercontent.com/-tgN65AbnLEM/TwsZJtANqWI/AAAAAAAAALA/qys0BQkSBDI/s468/baner_pajacyka.gif
"Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski"
prof. J. Bralczyk

PeeTER
#33 Drukuj posta
Dodany dnia 23-05-2013 23:03
Awatar

Moderator

Data rejestracji: 16.03.10

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak widok motocykla po zderzeniu z muchą o rozmiarach ciężarówki która wiozła zimne
"Nie jeździj szybciej, niż Twój Anioł stróż potrafi Latać"

Zero
#34 Drukuj posta
Dodany dnia 24-05-2013 15:24
Awatar

Biker

Data rejestracji: 04.04.12

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak widok motocykla po zderzeniu z muchą o rozmiarach ciężarówki która wiozła zimne niebiesko-granatowe buty i
Edytowane przez Zero dnia 24-05-2013 15:25

szymo_97
#35 Drukuj posta
Dodany dnia 24-05-2013 18:47
Awatar

Administrator

Data rejestracji: 01.11.10

Był majowy poranek wstałem skacowany jak codziennie tego roku. Tankuję każde paliwo do mojej maszyny, bo padał śnieg i Junak zgasł więc przesiadłem się na mojego jednorożca który okazał się kaleką od urodzenia, bo go potrącili przy 240 km/h, na bardzo wysokim drzewie które było brzozą złamaną na pół, bo strąciło tupolewa w którym był schowany pod siedzeniem ładunek wybuchowy C4, Którego podłożył sam Stefan Sztacheta i jego dzielna armia dzikich krasnali ogrodowych. Gdy jednorożec podskoczył Stefan niechcący spadł łamiąc głowę i postanowił że nigdy nie zlamie glowy swojemu różowemu jednorożcowi, ponieważ to boli tak samo jak widok motocykla po zderzeniu z muchą o rozmiarach ciężarówki która wiozła zimne niebiesko-granatowe buty i zimne piwko z Biedronki znajdującej się

GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 :D

s10.postimg.org/fvz6df5vp/wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku

gg. 20481530

Przeskocz do forum: