Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: GRUPY REGIONALNE :: Mazowsze
Zlot Mazowszan
|
|
ATAME |
Dodany dnia 24-02-2018 16:09
|
SuperVIP Postów: 4 Data rejestracji: 02.09.17 |
Odświeżam temat. Idzie wiosna i wraz z nią kolejny sezon. Może ktoś chciałby się spotkać lub wspólnie pojeździć (okolice warszawy, Legionowa) |
|
|
pluslike |
Dodany dnia 10-03-2018 00:14
|
Główny administrator Postów: 46 Data rejestracji: 13.06.12 |
Jeśli o mnie jeszcze nie teraz - zadeklarowałem wielokrotnie zmiany na Eaglets, więc przed zakupem maszyny i prawkiem modernizacja serwisu czeka.
www.forumdieta.pl |
|
|
Robert1989 |
Dodany dnia 22-03-2018 20:29
|
SuperVIP Postów: 3 Data rejestracji: 01.10.17 |
jestem na etapie ogarniania padaki jak ogarne to bardzo chetnie tylko cześci potrzebne pisałem posta ale widze ze dalej odpowiedzi nie ma ja z Minska Mazowieckiego jak cos |
|
|
pluslike |
Dodany dnia 25-03-2018 01:59
|
Główny administrator Postów: 46 Data rejestracji: 13.06.12 |
Napisz na shoubox lub fb - mamy dwa fanpage dla tych, co wolą Choppery i opcja sportowa . Co do braku odpowiedzi każdy ma swoje powody - jedni brak czasu, inni czekają na zmiany aż pojawiają się działy dla większych pojemności , ale jedno jest pewne boty tu non stop zaglądają próbując siać spam. Dlatego mamy pod górkę a jeszcze niektórzy tworzą oprogramowanie do zakładania sztucznych profili i różnego rodzaju dziadostwa. Co do Mińska Mazowieckiego to rowerem dojadę ...jak złapię formę - w tamtym sezonie dojechałem do Siedlec tylko gorzej z powrotem, bo pociągi już nie kursowały koczowałem na dworcu. Jakby co daj namiary na priv, jak załatwię tutaj finanse wezmę się za zakup maszyny i prawko jak zrealizuję wcześniejsze deklaracje, może jeszcze nie ten sezon u mnie, ale nie zrezygnuję z dwóch kółek Edytowane przez pluslike dnia 25-03-2018 03:02 www.forumdieta.pl |
|
|
ATAME |
Dodany dnia 26-08-2018 22:32
|
SuperVIP Postów: 4 Data rejestracji: 02.09.17 |
Odświeżam temat. Ktoś chętny na jakiś wypad w ramach zakończenia wakacji ? |
|
Przeskocz do forum: |