Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: KING :: King - Pomoc Techniczna
Brak ładowania
|
|
DaRkOwIeCkI |
Dodany dnia 28-09-2012 19:17
|
SuperVIP![]() Postów: 1 Data rejestracji: 13.09.12 |
Elo. Moim problemem jest brak ładowania. To znaczy mam przednie światłą ale one chyba idą z prądnicy Przepatrzyłem całą elektrykę 2 razy. Żadnego zwarcia nie było. Nie świecą mi tylne światła nwm czemu, świeciły i bez ładowania z aku. Nie działa klakson, migacze, starter. W ogóle nie świecą mi postojówki Założyłem do przodu halogen dlatego że palił mi żarówki cały czas(moto). Niestety jest on na żarówkę z jednym włóknem i świecą tylko krótkie a długie się zaraz palą(także nwm czemu). Wymienione: -regulator napięcia (2 razy) - iskrwonik (pierwsze rolka sie spaliła) |
|
|
nookia |
Dodany dnia 28-09-2012 21:08
|
Początkujący biker![]() Postów: 29 Data rejestracji: 08.02.11 |
sprawdzales bezpiecznik? |
|
|
Bandyta |
Dodany dnia 28-09-2012 21:15
|
![]() Doświadczony biker ![]() Postów: 206 Data rejestracji: 05.06.11 |
To, że nie działa klakson, migacze, światła stopu i starter to wina akumulatora, bo to z niego idzie prąd. Tylne światła są zasilane tak samo jak przednie, więc wina jest albo w spalonej żarówce, albo w niepodpiętych przewodach. Postojówki, myślę, że tak samo jak światła tylne.
|
|
|
marcin94 |
Dodany dnia 29-09-2012 00:57
|
Początkujący biker![]() Postów: 29 Data rejestracji: 07.08.12 |
POLECAM : wizyte u elektryka on wypisze ci odpowiednie recepty na ten problem . llub też skoro przepaczyłeś całą elektryke 2 razy to taki fahowiec jak ty zrobi nową elektrykę w pare godzin . sprawa wygląda tragicznie bowiem rozwiązanie tego problemu nie obejdzie się bez przemocy . a na serio to ja bym naładował akumulator lub wymienił na chwileczkę na inny jakis .zaporzyczył od kogoś . żarówki bym sprawdził podłączył do czgos innego bo to że w środku nie jest zerwana ta taka nitka niewiem jak to sie fahowo zwie żarnik czy cos takiego to nie oznacza tego że ona jest dobra bo może byc zepsuta ps. A PYTANKO jak sprawdziłeś że nie ma zwarcia ![]() czyżby może czasami na oko ![]() |
|
Przeskocz do forum: |