-18 ℃
teraz
-16 ℃
noc
Zobacz temat
 Drukuj temat
Mycie
iAdrian
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 11-02-2013 15:57
Biker

Data rejestracji: 12.01.13

Siemka mam małe pytanko. Co robicie po myciu. Ja normalnie myje chopperka płynem spłukuje wodą i wycieram. Zawsze robiłem polerowałem trochę pastą, ale czy może znacie jakieś lepsze środki na połysk lakieru, tych chromów wszystkich. Może znacie jakiś wosk dobry czy coś w tym stylu. :) Dziękuje za odp.
Wbijać do mojego czopsa :D

kew
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 11-02-2013 16:26
Moderator

Data rejestracji: 24.05.10

Ja używam tempo, a to pytanie to mogłeś do szybkich;P ale w sumie hydepark to jest xd rozmowy o wszystkim;D ale jak będziesz miał takie pytania to wal do szybkich;P
Chopper Rules...!
Być po stronie większości to domena bydła.
GG:19776862
[center]

pawcio298
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 12-02-2013 23:20
Awatar

Początkujący biker

Data rejestracji: 06.03.12

Chrom bardzo dobrze czyści ocet. Tyle że troche śmierdzi :/ ale połysk jest na prawde mocny :D Kiedyś kolega miał motorynke, a w niej kierownice zaśniedziałą i pordzewiałą (jak to w motorynce). Polaliśmy ją pierwsze domestosem (zmyło cały ten brud i nawet troche rdzy) a poźniej octem... świeciłą sie jak nowa. :D Niedawno stosowałem ten patent na moim crossiku 125 (gdy szedł na sprzedaż) i naprawde zadzialało :D
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie :D

Lewand
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 13-02-2013 10:59
Doświadczony biker

Data rejestracji: 25.09.11

Ja jak nie mam pasty polerskiej to chromy czyszczę to używam płyn do mycia naczyń :D bardzo dobrze czyści i dość dobrze nabłyszcza :D
szybki motor szybki gest szybka chwila szybka smierc...

Przeskocz do forum: