Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: INNE :: Hydepark
Podróże bliższe i dalsze
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 07-03-2013 21:59
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
Wiosna moi drodzy forumowicze zaczęła się na dobre, dziś co prawda pada cały dzień, ale wczoraj gapiąc się w tv usłyszałem przyjemny dla ucha dźwięk ścigacza mknącego dwie czy trzy ulice dalej, dźwięk który zapowiada iż wiosna się zaczęła. Jako że wiosna to równoważnik początku sezonu motocyklowego to wpadłem na pomysł założenia tematu gdzie będziemy opisywać swoje motocyklowe podróże. Czy to latanie po okolicznych ciekawych miejscach czy jakieś dalsze wypady to uważam że warto pokazać miejsce gdzie warto pojechać. Turystyka motocyklowa rozwija się dopiero więc miejmy w tym swój jakiś udział, kto wie może czyjś opis wypadu skusi kilka innych osób by odwiedzić tamte okolice, a to już krok od poznania forumowiczów czy innych osób i wspólnego jeżdżenia. Pomysł jest taki by zamiast dyskusji kto gdzie planuje jechać zamieszczać tu relacje i zdjęcia z wyjazdów, mapy, jakieś ciekawe opisy odwiedzanych miejsc, info gdzie można dobrze zjeść i co trzeba koniecznie zobaczyć. Wiem że temat szybko nie będzie się rozwijał bo małe pojemności nie służą dalszym trasom, ale biorąc pod uwagę ilość forumowiczów, rozsianie ich po całym kraju liczę że coś się uda tu stworzyć. W przypadku zamieszczania zdjęć i map służę pomocą. Jako że to mój taki mały pomysł to może zacznijmy od dyskusji czy w ogóle temat ma rację bytu, a jak uznamy że tak to po drobnych porządkach będziemy czekać na pierwszą publikację. Edytowane przez hansrpg dnia 07-03-2013 22:01 "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
|
wlodek |
Dodany dnia 08-03-2013 08:30
|
![]() Początkujący biker ![]() Postów: 26 Data rejestracji: 11.03.12 |
dla mnie to jest okey może być mam dużo historii na łosiu za dużo pisać i żadnych zdjęć ![]() Pomogłem Ci ? Odwdzięcz się, klikając przycisk Pomógł ![]() wpadajcie, oceniajcie mojego łośka http://www.eaglet...post_89428 |
|
|
Luksas |
Dodany dnia 08-03-2013 13:23
|
![]() Doświadczony biker ![]() Postów: 289 Data rejestracji: 10.06.11 |
Pomysł dobry;p Będzie ładna pogoda, zaczniemy jeździć, robić zdjęcia, i raczej nic nie stoi na przeszkodzie żeby je tu wstawiać![]() Edytowane przez Luksas dnia 08-03-2013 13:24 |
|
|
chopperxt50q |
Dodany dnia 08-03-2013 18:21
|
Początkujący biker![]() Postów: 44 Data rejestracji: 22.01.12 |
W tamtym roku jedyną traską jaką zrobiłem to był murowaniec który jest odemnie 30 km, a jak zaczęliśmy zwiedzać to wyszło 180 km, w tym roku planuje z kolegami kilka tras bo jeden zmienia moto, a ja z drugim kolegą 125 w nasze machiny wiec kilka relacji możemy zdać. Temat się bardzo przyda ponieważ wiele osób może się dowiedzieć o ciekawych miejscach niedaleko nich o których nawet nie wie.
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale... Trzej muszkieterowie ( Sieczka, Bocian, Malina ) [*] LwG! |
|
Przeskocz do forum: |