-18 ℃
teraz
-16 ℃
noc
Zobacz temat
 Drukuj temat
Schemat instalacji -kolejna modernizacja.
klemens244
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 07-07-2013 19:23
Władca szos

Data rejestracji: 08.11.11

Sysy w nocy naniosłem Twoje CENNE uwagi do schematu. W twojej BIG ramie do bobera MADE In SYSY dołożyłem Ci chłodzenie chłodnicy oleju oparte na bimetalu ON /załącz/ na temp.80 st., OFF /wyłącz jest przy 60 St.C/.imageshack.us/scaled/thumb/17/m4rn.jpg. Obecnie przeniosłem go na wlot na chłodnicę, bo jest wysoka temperatura. Ale też nie wystartowuje wentylatora /non-stop stanie na światłach na skrzyzowaniach/pomimo doboru na 80 st ć. Układ jest SPRAWNY. Wniosek stąd, że chłodnica genialnie oddaje nadmiar temperatury do otoczenia. Mam 110 ccm. Po sezonie ten obwód zlikwiduję. Zabezpieczenie 5A na wentylatorek od kompa, hahaha. W Twoiej jesienne modernizacji na silnik Yamaha Virago 750 ccm do obecnej lub przyszłej ramy mam parę patencików.
Koledzy pytaliście mnie jak podłączyć buzery do migaczy wraz ze światłami awaryjnymi. To wszystko jest na ponizszym schemacie. Jak macie jakieś patenciki do pochwalcie sie rzecz jasna. Wzmacniacz 2x22Wat do MP3 daje nieźle. Już słychać a jeszcze nie widać. Lepsze to jest niż głośne zasysanie poprzez gaźnik lub dudnienie tłumika. Kwestia gustu.
imageshack.us/scaled/thumb/600/2y7p.jpg
Polska Szkoła Niszczy Wiedzę Techniczną. LwG.
[Imgur](http://i.imgur.com/ZR8EPst.jpg)

Przeskocz do forum: