Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: INNE :: Hydepark
Wakacje z motocyklem
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 23-06-2014 10:40
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
Wakacje już praktycznie rozpoczęte, odbiór świadectwa to tylko formalność (bynajmniej dla większości) a że jesteśmy na forum motocyklowym to zaczynam temat do rozmów o planach wakacyjnych związanych z motocyklami. Planuje ktoś jakiś dalszy wyjazd? A może tylko latanie wokół przysłowiowego komina? Może jakieś większe prace przy moto, rozbiórka do gołej ramy, malowanie, przeróbka maszyny na inny styl? Piszcie co zaplanowaliście robić w wakacje ze swoją maszyną, a po wakacjach napiszcie co się udało z planów zrealizować. Może z tego wyjść fajny temat dający pomysł co robić w wakacje tym co jeszcze nic nie wymyślili. "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
|
wujek |
Dodany dnia 23-06-2014 21:04
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1079 Data rejestracji: 13.11.11 |
Jak na razie to u mnie zamieszanie małe. ![]() Ogara jakiś gość chce zamienić za CZ 175 , muszę tylko załatwić sobie transport. Chopperka myślę sprzedać bo szkoda go tykać teraz , za sporą sumę. Zostają mi dwie motorynki które nie chcą się sprzedać. Plan jest taki , jak sprzedam chopperka do te pieniądze jakie chce to myślę nad nowych projekcikiem , albo czymś markowym. Okaże się jeszcze. Chciałbym wyruszyć w dłuższą ale nie bardzo jest czym. Jak się dorobię w przyszłości czegoś fajnego i bezawaryjnego to myślę że Cię odwiedzę hans. ![]() ![]() ![]() A co u was? ![]() Edytowane przez wujek dnia 23-06-2014 21:04 |
|
Przeskocz do forum: |