-18 ℃
teraz
-16 ℃
noc
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nieuczciwy allegrowicz
jeux
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2016 09:56
Początkujący biker

Data rejestracji: 03.01.15

Witam chciałbym zwrócić uwagę na sprzedawce z allegro naprawa-skuterów.pl jest to firma bardzo nieuczciwa oraz arogancka wyrazie złożenia reklamacji nie polecam tego użytkownika

edit. Poprawiłem temat, bo wybacz kolego ale "nie uciwy allegrowicz" kaleczy (sądzę że nie tylko) moje oczy.
Edytowane przez hansrpg dnia 18-01-2016 17:56

Kompozytor
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2016 14:13
Doświadczony biker

Data rejestracji: 15.01.13

Nie zgadzam się! z czym masz problem ,,niby,, ? Kupuje u nich bardzo dużo części kontakt bardzo dobry czasami pisze tylko maila co potrzebuje i jeszcze po niższych cenach przychodzi przeważnie jeszcze z jakimś GRATISEM ?? Wiec o co kaman ?
PASJA ZACZYNA SIĘ TAM GDZIE KOŃCZY SIĘ ROZSĄDEK OD NAS NIE USŁYSZYSZ
NIE DA SIĘ

50>>72>>110>>124>>250

hansrpg
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2016 18:00
Awatar

Moderator

Data rejestracji: 20.05.10

To może powiem byście nie kupowali w jednym z marketów bo obsługa jest chamska, bo pani w kasie nie odpowiedziała gdy mówiłem dzień dobry.
A teraz na poważnie. Mamy to zarzut grubego kalibru więc przed wysunięciem takich zarzutów warto opisać zajście, gdyż samo lakoniczne przedstawienie jak mamy w pierwszej wypowiedzi w temacie może nawet podlegać karze.
Edytowane przez hansrpg dnia 18-01-2016 18:01
lh3.googleusercontent.com/-tgN65AbnLEM/TwsZJtANqWI/AAAAAAAAALA/qys0BQkSBDI/s468/baner_pajacyka.gif
"Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski"
prof. J. Bralczyk

jeux
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2016 21:47
Początkujący biker

na koniec roku wystawili silnik do sprzedaży z osprzętem z małą klauzulą jak kupi się na telefon to będzie spory rabat wiadomo każdy chce zaoszczędzić , po zamontowaniu silnika u mechanika wyszło że moduł jest uszkodzony a z gaźnikiem są bardzo spore problemy z regulacją . W trakcie rozmowy telefonicznej najpierw pracownik zaczą się wypierać że tak nie sprzedają później stwierdził żę już tak nie sprzedają robiąc zemnie ciągle idiote w trakcie rozmowy i wyjaśnieniom moim jaki mam problem stwierdził że mam gwarancje na silnik i kazał mi wysłać silnik cały do gwarancji == czy to jest uczciwe :Pytanie::Pytanie:

hansrpg
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2016 22:51
Awatar

Moderator

Data rejestracji: 20.05.10

...z małą klauzulą jak kupi się na telefon to będzie spory rabat wiadomo każdy chce zaoszczędzić ...
A chytry traci dwa razy, bo kupując przez allegro jesteś chroniony, kupując przez telefon, no cóż...

...W trakcie rozmowy telefonicznej najpierw pracownik zaczą się wypierać że tak nie sprzedają później stwierdził żę już tak nie sprzedają...

Tu właśnie kłania się wspomniana wyżej ochrona kupujących.

...twierdził że mam gwarancje na silnik i kazał mi wysłać silnik cały do gwarancji == czy to jest uczciwe...
Moduł, gaźnik, może też coś być z zaworami (objaw podobny jak tu i tu) więc nie dziw się że chcą cały silnik, moim zdaniem to uczciwe podejście do klienta. Chyba nie liczysz na to że ktoś przyjedzie i naprawi na miejscu?
lh3.googleusercontent.com/-tgN65AbnLEM/TwsZJtANqWI/AAAAAAAAALA/qys0BQkSBDI/s468/baner_pajacyka.gif
"Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski"
prof. J. Bralczyk

jeux
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2016 23:39
Początkujący biker

Ok temat zamykam bez komentarza dalszego

kruku
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 31-01-2016 19:54
SuperVIP

Data rejestracji: 31.01.16

Zgłoś to do rzecznika konsumentów. Poza tym masz prawo reklamować towar w ramach gwarancji (u gwaranta) oraz w ramach rękojmi u sprzedawcy. To ty wybierasz sposób reklamacji.

snajper061
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 10-02-2016 19:44
SuperVIP

Data rejestracji: 10.02.16

Ma rację chłopak cham i prostak ten naprawskuter,zamówiłem u niego cylek i głowicę do chally 90 [silnik w łosiu jest jej wnuczkiem] a dostałem dwie głowice [wspomnę że zajmuję się naprawą motorowery,skuter,quady] po odesłaniu towaru którego nawet nie wyjąłem z paczki walka 14dni [spór allegro] aby zwrócił kase a kupowałem u nich 3lata bo są tani i tak zostałem olany.Już nie kupuje.
Edytowane przez snajper061 dnia 10-02-2016 19:46

Przeskocz do forum: